Model 36Z010, 36Z011

 

Un aparat necesar in orice bucatarie moderna. Uscatorul permite conservarea gustului si aromei fructelor si legumelor dvs. favorite, pentru a va bucura de acestea chiar si in afara sezonului. Microcipul incorporat ce cotroleaza operarea acestui echipament asigura functionarea la parametri ideali a procesului de uscare:un jet de aer puternic la o temepratura controlata. Avantajul suplimentar este dat de capacitatea mare a cavitatii de uscare. In functie de model aceasta variaza intre 8 si 15 litri!

 

  • Control prin microcip - microcipul controleaza fluxul de aer, mentinandu-l la o temperatura constanta . Aceasta functie permite uscarea alimentelor uniform in conditii ideale.
  • Doua niveluri de putere - in functie de cantitatea de alimente putem selecta puterea de deshidratare a aparatului. Aceasta asigura economisirea energiei pentru volume mici de alimente.
  • Dubla protectie impotriva supraincalzirii - deconectarea automata si functia de limitare a temperaturii protejeaza dispozitivul impotriva supraincalzirii.
  • Putere ridicata - datorita puterii ridicate a aparatului, procesul de deshidratare este mai rapid si mai eficient decat in cazul deshidratarii la puteri scazute.

Detalii tehnice

Avantaje

Putere 3000W
Microcip
Site incapatoare
Putere de uscare 2 faze
tiparire
 
Zelmer South Europe. tel.: +40 21 2222 137, e-mail:
Realization: ideo   powered by Edito   CMS