De ce Zelmer

De ce Zelmer

Zelmer este o marca importanta de electrocasnice mici, a carei portofoliu include aspiratoare, masini de tocat carne, mixere, roboti de bucatarie, storcatoare de fructe si legume, feliatoare, aparate pentru micul dejun, cantare si aparate de ingrijire a parului. Marca Zelmer este prezenta  in 27 de tari la nivel global. In opinia consumatorilor, marca  Zelmer este sinonima cu durabilitatea si fiabilitatea, fiind o marca de incredere, cu o expertiza de peste 60 de ani in domeniu.

Zelmer este una dintre cele mai vechi marci poloneze care a avut o dezvoltare foarte rapida si sustenabila. Fiabilitatea, functionalitatea si designul de ultima generatie sunt atuurile succesului de care marca se bucura pe piata electrocasnicelor mici, nu doar in Polonia, ci si in Europa Centrala si de Est. In 2001, compania de stat Zelmer din Rzeszów a fost transformata intr-o companie pe actiuni, iar in 2005, actiunile detinute de Zelmer SA au fist listate la bursa din Varsovia. In septembrie 2011, s-a deschis o noua fabrica in Rogoźnica, in apropiere de Rzeszów. Aceasta este una dintre cele mai moderne fabrici de acest tip din lume. In cadrul acesteia au fost construite 13 linii de productie, specializate in productia de aspiratoare si aparate de bucatarie. Intregul proces de productie - de la procesarea materiei prime pana la ambalare - se desfasoara in cadrul fabricii. Pe 22 martie 2013 BSH Sprzęt Gospodarstwa Domowego Sp. z o.o., o companie apartinand grupului BSH Home Appliances a devenit noul proprietar al Zelmer, iar in iunie 2013 actiunile Zelmer au fost retrase de la bursa. In Romania marca Zelmer a intrat in anul 2007 prin intermediul reprezentantei Zelmer si incepand cu 1 iunie 2015 face parte din portofoliul BSH Electrocasnice srl, fiind in continuare distribuita pe piata romaneasca.

In prezent, Zelmer este liderul pietei electrocasnicelor mici din Polonia. De asemenea, detine o cota importanta din vanzarile globale de aspiratoare si electrocasnice mici de bucatarie. Produsele Zelmer detin numeroase brevete si, prin produsele sale, a introdus pe piata o multime de solutii functionale, apreciate de-a lungul anilor de catre consumatori. Fiabilitatea marcii este recunoscuta prin acordarea multor premii pentru calitate, precum Good Product Consumers Selection, Consumers Laurel si The Discovery of the Year. De asemenea, Zelmer detine numeroase premii pentru designul produselor, cum ar fi Top Design Award si Good Design. Toate aceste premii atesta faptul ca marca Zelmer este apreciata de consumatori si onorata cu increderea acestora. Zelmer isi concentreaza atentia nu numai asupra aspectelor ce tin de calitate si design ci si asupra mediului inconjurator, lansand produse din gama Eco line sau storcatoarele de legume si  fructe de tip Slow Juicer.

Te invitam sa descoperi gama noastra de aparate practice marca Zelmer!

Zelmer. De incredere.