Suport clienti

Masina de tocat carne multifunctionala: meniu complet, un singur aparat

Meniu complet cu un singur aparat ?
Cu Zelmer, desigur!

Carne proaspata pentru chiftele, lasagna sau tartar, legume pentru chiftelute, branza pentru galuste, migdale pentru prajituri - masinile noastre vor toca, felia sau razui rapid orice aliment de care ai nevoie. Fiecare aparat este dotat cu discuri de tocat si cutite de inalta calitate.

Daca iti plac aparatele multifunctionale, iti recomandam modelele noastre cu accesorii, care pot transforma aparatul tau intr-un storcator de citrice, storcator de rosii si fructe de padure, sau o rasnita cu care poti macina alune sau boabe de cafea pentru a savura un espresso proaspat.

Preparate diverse cu masinile de tocat carne multifunctionale Zelmer

Datorita numeroaselor accesorii disponibile, masina de tocat carne Zelmer te ajuta sa pregatesti rapid preparatele chiar si pentru cele mai mari petreceri.


Beneficiile masinilor de tocat carne Zelmer

 • Site si cutite din inox

  Site si cutite din inox

  Cutitul ascutit pe doua fete este mult mai eficient decat unul normal, avand o durata de utilizare mult mai mare.

 • Eficienta ridicata

  Eficienta ridicata

  Prelucrarea rapida a diferitelor tipuri de alimente

 • Putere mare

  Putere mare

  Cu o putere de pana la 2000 W, masinile de tocat carne Zelmer proceseaza foarte repede alimentele - o cantitate de pana la 2,5 kg/min

 • Protectie motor - cuplaj de siguranta

  Protectie motor - cuplaj de siguranta

  Motorul este protejat de eventualele defectiuni prin cuplajul de siguranta. Atunci cand masina de tocat este supraincarcata, cuplajul de siguranta se distruge, iar motorul ramane intact. Aceasta piesa de siguranta este accesibila, inlocuindu-se foarte usor.

Alege-ti aici masina de tocat carne Zelmer