Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Despre noi

BSH Electrocasnice SRL este filiala concernului german BSH Hausgeräte GmbH.

Sediu social: Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 19-21, Baneasa Center, etj. 1, sector 1, Bucuresti.

Numar de inregistrare Registrul Comertului: J-40/2248/1999

CIF: RO 11552248

Telefon Contact: 021-203.97.78


Introducere Termeni si conditii                                          

Orice si toate utilizarile materialelor si informatiilor („Materialul") publicate de catre BSH Electrocasnice SRL si/sau companiile asociate pe acest Site se supun urmatorilor termeni si conditii.

Prin accesarea si navigarea prin Site, fiecare utilizator este de acord sa respecte acesti termeni si conditii.

Drepturi de autor

Toate drepturile de autor asupra Site-ului sunt si vor continua sa ramana in patrimoniul BSH Electrocasnice SRL.

Toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile de autor) asupra Materialului publicat pe Site sunt si continua sa ramana in patrimoniul BSH Electrocasnice SRL sau a altor terte parti, inclusiv a altor companii Zelmer, care au autorizat BSH Electrocasnice SRL sa le utilizeze si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala, si nu pot fi folosite in alt mod decat cel specificat in acesti termeni si conditii.

Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a BSH Electrocasnice SRL.

Utilizatorii sunt autorizati sa descarce si/sau sa copieze Materialul publicat pe Site numai pentru uzul personal legitim, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare. Aceasta autorizare este conditionata de includerea pe toate copiile facute dupa respectivul Material a tuturor legendelor, drepturilor de autor, notificarilor legate de drepturile proprietate si/sau altor notificari, care apar pe Site.

Utilizatorii nu sunt autorizati sa efectueze schimbari, adaugiri sau modificari asupra niciunui Material de pe Site si nici sa distribuie, sa comercializeze, sa vanda, sa republice sau sa isi insuseasca ilegal o parte a acestuia sau totalitatea lui, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport. Orice utilizare ilegala a Materialului de pe acest Site este interzisa, constituie infractiune si poate avea drept consecinta actionarea in justitie de catre BSH Electrocasnice SRL si/sau orice alta terta parte.

Marci comerciale

Toate drepturile de proprietate asupra oricarei marci comerciale si marci de servicii, inclusiv logo-uri („Marci comerciale") care apar pe Site, apartin BSH Electrocasnice SRL, sau altor companii Zelmer sau terte parti care au autorizat BSH Electronice SRL sa le utilizeze. Nimic din ceea ce este inclus pe Site nu va fi considerat ca oferind vreo licenta sau drept de a utiliza o Marca comerciala in niciun scop.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obţinut în prealabil autorizaţie de la BSH Electrocasnice SRL sau de la titularii respectivi constituie infractiune si se pedepseşte conform legilor in vigoare.

Campanii si promotii

Clientii beneficiaza de campaniile si promotiile comunicate pe site-ul Zelmer doar daca achizitia produselor participante se va face de la distribuitorii autorizati BSH Electrocasnice SRL in conditiile si cu respectarea regulamentelor de participare publicate. BSH Electrocasnice SRL nu isi asuma nicio obligatie fata de achizitiile efectuate de la distribuitorii neautorizati in acest sens.

Limitarea responsabilitatii

Materialul este postat pentru a facilita accesul rapid al utilizatorilor la informatii despre produsele si serviciile BSH Electrocasnice SRL.

La momentul publicarii informatiilor conţinute pe acest Site s-au luat toate masurile ca acestea sa fie corecte şi la zi, totuşi, designul şi specificatiile produselor prezentate pot fi intr-o permanenta schimbare.

  • BSH Electrocasnice SRL isi propune sa mentina Materialul actualizat si corect. Cu toate acestea, BSH Electrocasnice SRL nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru eventualele erori inadvertente, omisiuni sau alte tipuri de deteriorare a informatiilor continute in prezentul Site, referitor la Materialul publicat pe Site si/sau rezultata din increderea acordata Materialului.

Materialul:

- cuprinde numai informatii generale si nu este conceput pentru a se adresa cerintelor sau circumstantelor specifice ale unei anumite persoane, organizatii sau alte entitati,

- nu reprezinta o oferta care sa poata fi acceptata si nu creeaza nicio forma de contract sau acord intre BSH Electrocasnice SRL si oricare utilizator al Site-ului,

- nu reprezinta nicio forma de garantie sau reprezentare referitoare la realizarea de bunuri si prestarea de servicii,

- nu este in mod obligatoriu cuprinzator, complet, corect sau actualizat,

- nu reprezinta consiliere profesionala si/sau o forma de consultanta.

  •  BSH Electrocasnice SRL nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe Site. BSH Electrocasnice SRL isi rezerva dreptul de a face modificãri în materialele si continutul Site-ului.
  • BSH Electrocasnice SRL nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor prezentate pe Site.
  • BSH Electrocasnice SRL nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmarea unor disfunctionalitati de orice fel ale Site-ului.
  • BSH Electrocasnice SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe Site.
  • Intrucat BSH Electrocasnice SRL ia toate masurile rezonabile pentru a isi proteja sistemele si aplicatiile software impotriva virusilor informatici, codurilor, asa-numitilor „cai troieni" si/sau impotriva altor defectiuni („Virusuri"), BSH Electrocasnice SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu va fi raspunzator pentru Virusii care pot infecta, sau pentru alte daune care pot fi cauzate computerului, sistemelor sau proprietatii unui utilizator, ca urmare a accesarii si navigarii pe Site sau a descarcarii de catre utilizator a oricarei parti a Materialului publicat pe Site.

 
Legaturi catre site-urile tertilor

BSH Electrocasnice SRL poate oferi din cand in cand legaturi de pe Site catre alte site-uri web, inclusiv cele ale altor companii Zelmer. Astfel de legaturi sunt puse la dispozitia utilizatorilor.

BSH Electrocasnice SRL nu este responsabil sau raspunzator pentru continutul niciunui site web legat (inclusiv pentru orice legaturi catre alte site-uri web) si nici pentru colectarea si/sau stocarea de date personale prin intermediul oricarui site legat. Includerea oricarei legaturi catre alte site-uri web nu implica nicio aprobare de catre BSH Electrocasnice SRL a acelor site-uri web si nici nu poate atrage raspunderea BSH Electrocasnice SRL, de nici un fel, fata de continutul, produsele, serviciile, etc, disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Se recomanda ca utilizatorii sa citeasca orice termeni de utilizare postati pe oricare site web legat.

Modificari aduse acestor termeni si conditii

BSH Electrocasnice SRL poate revizui oricand acesti termeni si conditii, iar orice revizuire va inlocui in mod corespunzator acesti termeni si conditii.

Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe Site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica termenii si conditiile generale in vigoare. Daca veti continua sa utilizati acest Site dupa modificarea termenilor si conditiilor, inseamna ca sunteti de acord cu modificarile efectuate.

BSH Electrocasnice SRL isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site in orice moment, fara preaviz, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea BSH Electrocasnice SRL.